Вие сте тук:BGMedic»За нас

За нас

bgmedic banner

Екипът на BGMedic.com се състои от специалисти по медицина.

Ние вярваме, че, за да има полза от нея, медицинската информация трябва да се представя в ясна и достъпна форма. BGMedic.com е предназначен за обикновения човек, който иска да научи какво носи една болест - дали се лекува, колко ще боли и как да облекчи болката.

Съвременното здравеопазване разчита на личната ни активност и отговорност. Без информация как сами да се грижим за здравето си, ще е много трудно да го запазим в относително добро състояние. В известен смисъл добре поднесената, достоверна и ясна информация строи мост между нас и лекаря ни. Без този мост лечението често е по-малко ефективно, защото повечето заболявания не могат да се лекуват без промяна в стила на живот.

Стараем се да предоставяме актуална информация. Тази информация е първоначално създадена от американски и британски лекари специалисти в съответните области. Текстовете в BGMedic са написани на български език от квалифициран в областта на биомедицината специалист и много от тях допълнително са прегледани от практикуващ лекар.

Според нас болката бива физическа и психическа. С първата е много по-лесно да се справим. За да се преборим с психическата болка, ние трябва да разберем болестта и да приемем последиците от нея. BGMedic не крие истината за заболяванията, нито я облича в неясни медицински термини.

Желаем ви здраве!

Последни статии

Дермални филъри с хиалуронова киселина – рискове и процедура

Какво трябва да знаем за лечението на бръчки чрез инжектиране на хиалуронова киселина.

Липосукция – какво трябва да знаем

Липосукцията е ефективна, но потенциално опасна процедура. Видове липосукция. Как да се подготвим за операцията.

Приятелството е полезно за здравето

Смисленото общуване и житейската подкрепа са необходимост за психиката и тялото.

Подуване и оток на краката - причини и реакция

Как да си помогнем при отекли крака и кога да потърсим медицинска помощ.